Regler & betingelser

Formationshold & small group

SMALL GROUP

Alle Smallgroups hos Cphdans vil fremover deltage Internationalt, da vi gerne vil se jer i den udvikling som både ranglister og medalje konkurrencer giver. 

Der er dog et mesterskab INTERNATIONAL samt yderligere 3 x Rangliste samt Sjællandsmesterskaberne hvert år. De 5 bedste SmallGroups bliver udtaget til EM & og 3 til VM - SMALL GROUPS udtages samme dag som FORMATIONSHOLDENE den 15. juni. Og Danser helt frem til DM medio juni (altså ligeledes 40 dansegange)  (inkl. Forårsdans).

FORMATIONSHOLD i DISCO/SHOW/PRODUCTION/HIP HOP

I starten af sæsonen, afholder cphdans en åben Audition til sæsonens formationshold. Har du været på holdet året før - er det IKKE en "selvfølgelighed", at man er med året efter. FORUDSÆTNINGEN er, at du allerede går på ét hold i den genré, som du ønsker at konkurrere i. Se opslag på Facebook, når vi indkalder til. 

Så Skal du på Disco Formation, skal du allerede gå på et Disco hold. Skal du på Production-Formationsholdet, skal du gå på Enten et Show eller Hip Hop Hold. Skal du både på et Hip Hop & Production Formationshold - skal tilsvarende gå på et hold til hvert formationshold. 

SE OGSÅ VORES opdateret hjemmesiden Konkurrencedans.dk - her finder du svar på rigtig mange ting. AUDITION FOR SÆSON 2019/2020 Se under punktet Smallgroup/Formation

Tilmelding til Audition sker til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Du vil modtage en kvittering for modtagelse af tilmelding såsnart kontoret har noteret din tilmelding.

Ved deltagelse på FORMATIONSHOLDENE forpligter man sig til at stille op til Afdansningsballet den 8-9-10 maj + SM (Sjællandsmesterskaberne .maj) og DM (Danmarksmesterskaberne  i juni) under DDD. Træner fra uge 36 og helt frem til uge 20 (minus efterårsferie, juleferie, påskeferie)...

PRISER:  Priserne inkluderer 40 undervisningstimer + Formationsweekend, der typisk ligger i 3 weekend i januar 2020. Derudover træner vi "stortræning" det betyder - vi træner ekstra i en stor hal, af hensyn til de store formationer - som vi ikke have i vores normale dansesal. Formationsprisen er kr. 3.695,- Prisen på smallgroup, kan variere efter antal ugetræninger. Vi har smallgroups der træner 1 x ugentligt og nogle, der træner 2 x ugentligt. Prisen for 1 x ugentligt er kr. 3.695/.5.200,- for 2 x ugentligt. 

NB! Såfremt Hold udtages til VM, vil der blive opkrævet et ektra gebyr på kr. 750,- til dækning af træning frem til mesterskabet. Kørsel til VM/Em arrangeres af Cphdans og afregnes seperat til cphdans.(info senere)
Bemærk Indgang til SM/DM/Vm samt konkurrencetøj er ikke inkluderet i prisen.

Alle Betalinger ved Formationshold opkræves og  betales via www.cphdans.dk lige efter audition. 

Krav på et Formationshold

Der er nogle få krav, som vi forventer at både elever på formationsholdet og deres forældre er indforstået med ved deltagelse på et formationshold:

1. Formationstøj - Der stilles højere krav til kostume (end i forhold til afdansningsbal) når man konkurrerer. Derfor må man regne med en ekstra tøjudgift på kr. 1.000-1.400,- kr.

2. Man kan MAX have 2 fraværsdage fra holdet. Såfremt man har flere, kan cphdans tage eleven af holdet UDEN at kontingentet refunderes. Må man "stå over" grundet en skade, ønskes det, at du er tilstede alligevel og kigger på - for at være på forkant med koreografien.

3. At man kan deltage til Afdansningsballet 8-9-10 maj+ Sjællandsmesterskabet (maj)  & Danmarksmesterskabet(juni). Tidsplanen vil blive fremsendt 1 uge før, så vi kan ikke sige, hvornår på dagen det sker. Sæt dagen af. DDD kan også skifte Hal eller område. Derfor er det ikke sikkert at det bliver Køge eller Brøndbyhallen

4. Pris for formationsholdet er kr. 3.695

5. Du kan maksimalt deltage på 2 formationshold. De forskellige coaches ønsker fordybelse og et tilhørsforhold til selve teamet. Og løb imellem flere formationshold giver unødig uro og fokusering. (Smallgroup er ikke incl. i antal af formationshold) Du kan derfor også KUN GÅ OP til Audition til 2 Formationshold - alt andet vil være unfair - og føle som, der Helgarderes og lukker chancen for andre. Såfremt du ikke har fået optagelse på et formationshold, kan et andet formationshold godt kalde dig ind til en ekstra audition. SÅ tab ikke modet

6. Såfremt Danmarksmesterskaberne for Formationshold, ligger på Fyn eller Jylland - følges alle Formationshold ad i fælles bus. Da det er cphdans ansvar, at alle møder til start. Cphdans arrangerer bus, og Omkostninger som deles ud på alle deltagere og forældre.

7. Du kan kun deltage på ét Formationshold, såfremt du allerede går på et hold hos cphdans. Dette både for at sikre, at der trænes mere end én gang ugentligt, så du dygtiggøres og for at opretholde en god grundtræning og kondi. DET ER ET PLUS: Hvis det andet hold allerede er et konkurrencehold. På Voksen Hip Hop hold, kan du søge om dispensation for IKKE at deltage på hold nr. 2 - såfremt du allerede ved siden af Formationds Holdet kan bevise/forklare at du går på en danselinje eller efterskole med meget Hip Hop på Linjen/programmet. Send skriftligt en forklaring til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hvor du beskriver hvorfor du skal have dispensation.

8. Når du er optaget på et formationshold, vil du modtage en formationskontrakt, så både du/dine forældre og cphdans er fuldt indforstået med antal fraværs dage samt obligatoriske opvisningsdage

VIGTIGT:

Stiller ma nop på et konkurrencehold for cphdans i DDD - må man ikke stille op til konkurrencer i andre forbund. Dette vil betyde udelukkelse fra DDD og karantæne fra indeværende danseårs dansekonkurrencer i alle kategorier. Cphdans følger DDD´s regelsæt og henviser til De Danske Danseskolers hjemmeside med vedtægter og regler for konkurrence. Det er ligeledes hellerikke muligt at stille op for et formationshold på en DDD danseskole og på en anden dansesole ligeledes i DDD

VIGTIGT! Ved tvivl eller spørgsmål til regler, er cphdans gerne behjælpelig med at kontakte DDD´s konkurrence udvalg. Det er desværre ikke "tilladt" at kontakte dem på egen hånd, grundet det kæmpe administrationsarbejde, der ligger i, at besvare 4.000 konkurrence elever samt deres forældre i DDD regi´.