Første gang til konkurrence?

Din træner vil hjælpe dig med og finde den rigtige konkurrence for dig, når du både er, og føler dig klar. 
Al tilmelding til en konkurrence sker via mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (læs under punktet "Rækker" for og finde information om hvilken række du skal tilmeldes til). 

Cphdans har en facebook gruppe for alle vores konkurrencedansere. Den finder du når du søger på: Cphdans konkurrencegruppe
Her poster vi information om hvornår den sidste tilmeldingsfrist er, opdaterer med tilmeldingslister, billeder og videos i løbet af en konkurrencedag. VIGTIGT - er at være med i denne Facebook-gruppe. 

Selve konkurrencedagen: Konkurrencen foregår altid i en idrætshal, rundt dansegulvet findes der bord som er tildelt de forskellige danseskoler som skal stille op. Find Cphdans-bordet, så findes der 1-2 personer som vil give dig din nummerseddel for dagen og give anden information som der er brug for og vide. 

KONKURRENCESAMLING
To gange per sæson arrangerer CPHdans en fælles konkurrencesamling for alle vores konkurrence-elever (Sjælland). Her vil findes forskellige træner til stede, i vil få muligheden for og træne jeres dansenummer igennem, møde nye venner og få bedste optakt indfor din første konkurrence! 
Det er helt gratis at deltage til begge konkurrencesamlingerne hvis man er tilmeldt et konkurrencehold på CPHdans.
Information om tider og datoer kommer op på hjemmesiden om ikke så længe.